Reply
turrinir
Posts: 1
Registered: ‎10-20-2011

Re: Configuring WAG120N like Access Point

Wag 120N don't support WAN port.

Look the operation manual.

Only 160N have this function.

Linksys must disable on firmware this options!!!

I've loose a lot of time for this.

Expert
Expert
Posts: 12,649
Registered: ‎07-16-2006

Re: Configuring WAG120N like Access Point

The WAG120N does support WAN port configuration.

Compare demo ui: http://ui.linksys.com/files/WAG120N/1.00.11/setup.cgi@next_file=Setup_WAN2.htm
fksolak
Posts: 1
Registered: ‎12-07-2011

Re: Configuring WAG120N like Access Point

One of my "U.S. Robotics 9110" wireless modem and one "wag120n" I have a wireless modem. wag 120N wireless signal is weak. 9110 wds support the modem. 9110 modem, access point I want to do. Is it possible.Wag120n wds interface option available in 9110.

malik1176
Posts: 1
Registered: ‎01-21-2012

Re: Configuring WAG120N like Access Point

Dear all.

 

I have same Problem. I have two WAG120N: One is main router and is connected to my provider ind ADSL connection. This main router has also wireless enable with SSID defined.

I want to use another WAG120N as Access Point with same SSID. The two routers are connected by wired port .

2 modem working fine but so many time my access point have hang up?? why i dont now , when i switch off  and switch on then working fine,  plz give me the salutaion,

access point configration is

 

Bridged mode only

LLC

Autodetect: Disable

0

35

multimode

 

 

DHCP Server:  Disable

 

 

albmel
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2012

Re: Configuring WAG120N like Access Point

Hi everyone

 

I have a similar problem. I want to connect my WAG by wifin to a modem-router connected to internet, and use my WAG like an Access Point. I need to expand my wifi net...

 

How can i do this?

Its possible?

 

thanks

Expert
Expert
Posts: 12,649
Registered: ‎07-16-2006

Re: Configuring WAG120N like Access Point

Linksys wireless routers don't connect wireless to other routers or access points. You have to run a cable.
albmel
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2012

Re: Configuring WAG120N like Access Point

Thanks