Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
rsafria
Posts: 6
Registered: ‎11-16-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???

I bought 14 november 2012 and I have trouble seeing the value of SNR, line attenuation,max data rate .

using default Fw 1:00:16 .

QoS can not be used because it makes my internet speed down.


I am very disappointed why Cisco still sell it.

ScarletJamie
Posts: 1,534
Registered: ‎04-22-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???


rsafria wrote:

I bought 14 november 2012 and I have trouble seeing the value of SNR, line attenuation,max data rate .

using default Fw 1:00:16 .

QoS can not be used because it makes my internet speed down.


I am very disappointed why Cisco still sell it.


 

By design, it’s not really shown on this model. For recent modems, it has the ability to monitor line statistics. :womanwink:

 

rsafria
Posts: 6
Registered: ‎11-16-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???

[ Edited ]

This my ping test to my dns isp

 

 

Usually ( with TD W8101G )

 

From my PC After 9 Hours used

TP LINK TD-w8101 after 9 H.JPG

 

From Modem

TP LINK TD-w8101 after 9 H ping test from modem.JPG

 

---------------------------------------------

 

When I use Linksys WAG120N

 

After 3 Hours

From my PC After 3 Hours used

3H Linksys used.JPG

 

with RTO

 

From Modem after 3 Hours Used

3H Linksys used ping test from modem.JPG

 

 

alb3530
Posts: 12
Registered: ‎07-11-2010

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???

Mine is constantly good.....

 

From Windows:

 

ping from Windows wag120n.PNG

 

From WAG120N:

 

ping wag120n.PNG

 

jaymay
Posts: 1,830
Registered: ‎04-22-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???


rsafria wrote:

This my ping test to my dns isp

 

 

Usually ( with TD W8101G )

 

From my PC After 9 Hours used

TP LINK TD-w8101 after 9 H.JPG

 

From Modem

TP LINK TD-w8101 after 9 H ping test from modem.JPG

 

---------------------------------------------

 

When I use Linksys WAG120N

 

After 3 Hours

From my PC After 3 Hours used

3H Linksys used.JPG

 

with RTO

 

From Modem after 3 Hours Used

3H Linksys used ping test from modem.JPG

 

 


Is your problem about the internet connection you're getting from the modem? You've mentioned on your previous post that you have the default firmware Ver.1.00.16. If you're having problems with the internet connectivity, I would suggest that you reflash the firmware. Download first the firmware from the support site. After the upgrade, reset and reconfigure the device and test again if the same problem will be experienced.

rsafria
Posts: 6
Registered: ‎11-16-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???

_______________________________________________________________________________________________

Is your problem about the internet connection you're getting from the modem? You've mentioned on your previous post that you have the default firmware Ver.1.00.16. If you're having problems with the internet connectivity, I would suggest that you reflash the firmware. Download first the firmware from the support site. After the upgrade, reset and reconfigure the device and test again if the same problem will be experienced.


Thanks for advise. Yes my modem default use FW Ver 1.00.16....

 

rsafria
Posts: 6
Registered: ‎11-16-2012

Re: WAG120N - How to find SNR/Line stats???

Hello after i factory reset default .i can use QOS and everything good now, Thanks every body