Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
tf43
Posts: 2
Registered: ‎05-03-2007
Accepted Solution

EFSP42 V2.5 - Install Issue

I certainly could use a little help here.
Am setting up a EFSP42 V2.5
Installed the driver utility on a 98 & XP Home SP1 system - no problems, everything works find
Go to install on a XP Home SP2, and the driver will no install.
I get a 16 Bit Application Error, "Close or Ignore", choose Ignore, nothing happens.
It will install the BIA Admin without problem.
Any idea's on how to get it to install?
Or is there a way to build the port manually?
Thanks for any help one might provide, this one is kicking my butt :smileysad:
Corleone
Posts: 2,785
Registered: ‎09-07-2006

Re: EFSP42 V2.5 - Install Issue

follow this link to add the TCP/IP port manually ..
tf43
Posts: 2
Registered: ‎05-03-2007

Re: EFSP42 V2.5 - Install Issue

Just an update to my problem
Issue resolved - software installed and working as it should :smileyhappy:
See MS Support article ID: 324767
Previously published under Q324767
The short of it...the autoexec.nt file was missing from the Windows System32 folder.  Perhaps due to a virus or whatever...
apparently 3 files may be involved, and the fix is a step by step procedural thing
The 3 files are:
config.nt
autoexec.nt
command.com
All which should be in the System32 folder.
If that doesn't fix it, the procedure goes on.
Mine was simple extract/expand the file from the I386 folder to the System32 folder
Done deal - thanks for looking and for the input provided.
Terry