Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Linksys
FacebookSupport
Posts: 12,581
Registered: ‎01-26-2011

E4200 - Can't get Playon Mobile to work

I have an e4200 and I can't get my Playon mobile configuration to work. I've attempted to manually configure the port as well. Still nothing. Quite frustrating. Any suggestions?

oook
Posts: 3,809
Registered: ‎09-07-2006

Re: E4200 - Can't get Playon Mobile to work

 

On the very subject, i believe you have shared less information than required.....Please share on what device are you trying to get this app installed and working.....Also share the port information that you have mentioned in there, what port, is it the TCP/IP port that you are talking about?

DivaODoom
Posts: 1
Registered: ‎09-16-2011

Re: E4200 - Can't get Playon Mobile to work

Sorry, my question was not posted by me on to this site. It was copied from a post I made on Facebook by the FB page owner. 

 

I use a Dell XPS laptop running Windows 7 Professional 64-bit. Vipre Antivirus Premium with firewall ports allowed for 57331. Playon works just fine, but when I enable mobile access, the test fails.

oook
Posts: 3,809
Registered: ‎09-07-2006

Re: E4200 - Can't get Playon Mobile to work

How did you configure your router means you configured the Router with the help of the Cisco Connect Software or configured it manually… If configured it with Cisco Connect Software then re-configure the Router Manually instead of Cisco Connect… Let me know the name of the ISP [Internet Service Provider] means it’s a DSL connection or Cable Connection… So for the configuration of the Router for

 

DSL connections refer the link:

http://www6.nohold.net/Cisco2/ukp.aspx?pid=93&login=1&vw=1&app=search&articleid=4020&userrole=Linksy...

 

For Cable Connections refer the link:

http://www6.nohold.net/Cisco2/ukp.aspx?pid=93&vw=1&articleid=3686

Secondly Mobile Access Automatic mode may cause problems so use Manual mode instead.