Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
HKKRAZED
Posts: 1
Registered: ‎04-15-2007

How do I enable UPnP

I have been using a program for some time now and have had no problems.  I had to restore my computer the other day and now this program will not work.  It says I need to enable UPnP thru my router.  I tried to do it with their instructions, but when enter the IP address and then leave the username blank and put admin in for the password, it's invalid.  Does anyone have any advice for me?
 
My router is a Linksys BEFSR41v4
toomanydonuts
Posts: 6,365
Registered: ‎09-16-2006

Re: How do I enable UPnP

On the BEFSR41, at default settings, both the user name and the password are "admin"  (with no quotes).
P_Willy2k
Posts: 4
Registered: ‎06-15-2007

Re: How do I enable UPnP

I need help with enabling UPnP also.
 
My router is Linsys EZXS55W
adessmith
Posts: 19
Registered: ‎06-14-2007

Re: How do I enable UPnP

Isn't UPnP enabled by default?
P_Willy2k
Posts: 4
Registered: ‎06-15-2007

Re: How do I enable UPnP

your right I had a diffrent problem but once I took care of it everything was fine.
Rohey
Posts: 1
Registered: ‎08-23-2011

Re: How do I enable UPnP

WRT110

Trying to set up DVR for security system

can't figure out how to enable UPnP

Gabby
Posts: 181
Registered: ‎04-20-2010

Re: How do I enable UPnP

Open the web interface. Go to Administration then subtab Management, you'll see uPnP.