Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Brammos
Posts: 10
Registered: ‎06-23-2011

2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

Hello,

I recently bought an new Linksys E2000 router, because we have 2 XBox 360's in house.
I looked at the XBox website and the E2000 supports Xbox 360.

Here is my problem i tried everything UPNP on, off, put 1 IP Adress in DMZ, port forwarding all doesn't work.
The xbox which powered on first has an OPEN NAT Type, and the second Xbox 360 has an STRICT NAT Type.

I'm asking myself how I can fix this.

 

hiptechboy
Posts: 1,557
Registered: ‎01-03-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

Try this link and tell us if it works. http://en.kioskea.net/forum/affich-32140-i-cant-play-online-with-2-xbox-360-why
I don't work for Cisco. I'm just here to help.
Brammos
Posts: 10
Registered: ‎06-23-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

i tried that, but i still got the problem

the xbox which powered on first has an open nat, and the other xbox has an strict nat 

scrooge
Posts: 2,610
Registered: ‎09-07-2006

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

I Don't think you can use 2 Xbox At the same time Because Linksys only supports 1 XBOX at a time.

Still you can try to Do DMZ for the XBOX Which is not working

Open the set up page of the router by using the IP address of 192.168.1.1

Then go to DMZ Put in the IP address

Then power cycle the entire network See if  that helps.

Brammos
Posts: 10
Registered: ‎06-23-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

I already tried to put the IP adress of the xbox which has strict NAT in DMZ but still got the problem.
The xbox has an static IP adress btw.
 

Ricewind
Posts: 3,013
Registered: ‎09-07-2006

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

Then you can use only one XBOX at a time or get some additional settings from the XBOX vendor.

hiptechboy
Posts: 1,557
Registered: ‎01-03-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

The weird thing is that it works for some people. @OP Getting an extra public ip from your ISP might be your only option.
I don't work for Cisco. I'm just here to help.
hiptechboy
Posts: 1,557
Registered: ‎01-03-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

This seems like a stupid question, but do you have cable or dsl?
I don't work for Cisco. I'm just here to help.
Brammos
Posts: 10
Registered: ‎06-23-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

DSL connection

hiptechboy
Posts: 1,557
Registered: ‎01-03-2011

Re: 2 Xbox 360's both OPEN NAT TYPE

have you already put your modem into bridge mode?

I don't work for Cisco. I'm just here to help.