Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
smithkl42
Posts: 4
Registered: ‎12-17-2008
Accepted Solution

Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

I upgraded my WRT 110N router yesterday to version 1.0.07 of the firmware, and have been running into a problem with Subversion ever since.  Specifically, every time I try to add a file to my remote subversion repository, subversion returns the error message:

 

Command Commit
Adding K:\source\alanta\trunk\test.txt
Error Commit failed (details follow):
Error PROPFIND of
Error ‘/svn/alanta_alanta/!svn/wrk/15ed5a49-aec6-3643-95e3-ae9f2d609cdf/trunk/test.txt’:
Error 200 Ok (http://alanta.unfuddle.com)

Error PROPFIND of ‘/svn/alanta_alanta/trunk/test.txt’: 200 Ok (http://alanta.unfuddle.com) 

 

According to the good folks at my subversion host (http://unfuddle.com/community/forums/5/topics/865), this is almost always caused by a proxy server getting in the way somewhere.  Which makes a certain sense: I get this error on several machines using this WRT110N, but not on other machines.

 

But if it is indeed my WRT110N, what do I do to fix it?  I would assume that it might have something to do with the new Stateful Packet Inspection, but I've turned that off, and it hasn't made any difference.

 

Any other suggestions? 

smithkl42
Posts: 4
Registered: ‎12-17-2008

Re: Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

I don't know why the 1.0.07 firmware doesn't work, but I backleveled my router to the 1.0.02 firmware, and it started working again, so presumably the issue involved the 1.0.07 firmware.  (For what it's worth, I've tried 1.0.04, 1.0.05, and now 1.0.07 on my router, and 1.0.02 is the only one that works consistently.  Linksys/Cisco: gotta work a bit harder on that QA.)
vai_fan
Posts: 2,766
Registered: ‎09-07-2006

Re: Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

It's Good to know that your issue has been resolved with the older firmware...Have you resetted the router after upgrading the firmware of the router ? It is advisable to reset the reset the router after upgrading the firmware....You can try that.
mrbinky3000
Posts: 2
Registered: ‎05-16-2010

Re: Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

I am having the same exact problem.  How do you revert back to the old firmware... .where do you find it?

mrbinky3000
Posts: 2
Registered: ‎05-16-2010

Re: Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

I solved the problem for myself.  If you installed version 1.0.07 and subversion stopped working... you need to revert back to 1.0.02

 

Cisco has removed the old firmware versions from their support website.  Another person who had the same problem blogged about it and has a link to the firmware.

 

http://blog.wouldbetheologian.com/2008/12/warning-on-linksys-wrt110-firmware.html

 

Problem solved.

pfrancotx
Posts: 1
Registered: ‎05-26-2010

Re: Upgraded WRT 110N to 1.0.07 and now Subversion won't work

I can confirm that this fixes the SVN issues.  I had been wrestling with the same issue for several days.  Turns out it was indeed the firmware upgrade that was preventing me from submitting.  I rolled back to version 1.0.02 and it worked like a charm.  No more "PROPFIND...200 ok" error.