Reply
harryb1943
Posts: 1
Registered: ‎05-28-2011
Accepted Solution

e2000 as repeater?

I just purchased 2 E2000 routers at BB and was assured the second one could be configured as a

repeater access point. 

 

Some current messages indicate this is not possible.

 

Will a Cisco moderator please confirm and clarify repeater options.

 

Expert
Expert
Posts: 12,649
Registered: ‎07-16-2006

Re: e2000 as repeater?

This forum is community. No responses from Cisco.

Linksys routers only operate as access points. You must use a ethernet cable to hook it up.
BazBear
Posts: 3
Registered: ‎08-30-2012

Re: e2000 as repeater?

It is possible to turn this router into a repeater if you install third party firmware such as DD-WRT. I'm pretty certain this would void any warranty though.