Reply
Posts: 15
Registered: ‎01-21-2010

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

When Linksys brokes an important feature and releases impropertly tested firmware then they should be obligated to fix it.

Anonymous
Posts: 0

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

And you'll need to discuss that with them directly on the phone.

Posts: 15
Registered: ‎01-21-2010

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

Which I've already done, so you're preaching to the choir.

Anonymous
Posts: 0

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

Good Luck.

Posts: 7
Registered: ‎08-08-2014

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

I contacted Linksys on Facebook. They asked me for this forum link. Lets' see what happens.

Anonymous
Posts: 0

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

Awesome, hope something works out...

Posts: 7
Registered: ‎08-08-2014

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

Ok update. Linksys via Facebook asked for my contact info and are forwarding this to the proper team. I also gave them (case# 03319323) that was opened by "eots".

Posts: 140
Registered: ‎07-13-2014

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

[ Edited ]

Linksys is well aware of the issue and it was sent to the proper team a long time ago. They simply choose to ignore the problem and not fix it. About the only fix we will see is them telling us to go buy a new router. Since the product is EOL.

Anonymous
Posts: 0

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

Awesome, hope they get back to you or will help you get it fixed...keep us posted on any progress. 

Posts: 15
Registered: ‎01-21-2010

Re: E4200 v1 firmware 1.0.06 "Back Up Configuration" not working

If I have to buy another router it will be an Asus not a Linksys!  Linksys has gone down hill since Cisco sold the product line to Belkin.